Logo Network
Network

Nyanyikan, Lirik Lagu Raiso Dadi Siji - Gilga Sahid Ft Niken Salindry

Evo Kusnady
.
Rabu, 01 November 2023 | 13:28 WIB
Nyanyikan, Lirik Lagu Raiso Dadi Siji - Gilga Sahid Ft Niken Salindry
Lagu Raiso Dadi Siji - Gilga Sahid Ft Niken Salindry. (Ist)

iNews.Jambi.id - Nyanyikan, Berikut Lirik Lagu Raiso Dadi Siji - Gilga Sahid Ft Niken Salindry.

Aku tresno ro kowe
Tresno seng sak tenane
Kabeh wes tak kek'ke ro kowe
Atine

Senajan aku wes nduwe
Bojo seng sak tenane
Nanging aku tresnone yo mung ro kowe

Roso ati ra tenang mikirke selingkuhan
Tansah tak awang2 mabur koyo layangan
Padahal bojo neng omah
Mikirke dadi susah
Opo seng kudu dilakoni
Aku bingung sendiri

Pancen tak akoni
Tresnoku setengah mati
Tapi aku ra wani
Ngingkari janji suci
Mungkin kowe udu jodoku
Tapi aku sayang padamu
Jujur seko jero atiku

Sayang aku ikhlas trimo dadi seng keloro
Nadyan abot roso tresno seng tak songgo

Sabar sak untoro sayang
Aku yo wes berjuang
Ndadekke ngimpi tenanan

Mugo kabeh iso lancar
Buang kabeh kenangan
Ikhlas lan sabar sayang

Ah cincin wes ngelingker neng jari manisku
Janji yo wes tak ucap neng ngarep penghulu
Saiki yo uwes telat arep ngomongke cidro
Aku mong ameh ndungo kowe iso bahagio

Senajan setatusku saiki ora dewe
Tapi ojo nganti leren tresnaku karo kowe
Mugo2 kabeh dikei dalan supoyo dadi padang
Anggone awak dewe lek gendak'an

Sayang aku ikhlas trimo dadi seng keloro
Nadyan abot roso tresno seng tak songgo

(fok)

Editor : Monas Junior

Follow Berita iNews Jambi di Google News

Bagikan Artikel Ini
Konten di bawah ini disajikan oleh Advertiser. Jurnalis iNews Network tidak terlibat dalam materi konten ini.