get app
inews
Aa Read Next : Bikin Baper, Lirik Lagu Kasih Putih – Glenn Fredly

Baper, Lirik Lagu Laraku - Northsle Ft Alya Sekar

Jum'at, 03 November 2023 | 15:12 WIB
header img
Lagu Laraku - Northsle Ft Alya Sekar. (Ist)

iNews.Jambi.id - Baper, Berikut Lirik Lagu Laraku - Northsle Ft Alya Sekar.

Cobo Rungokno Aku
Sedelo wae ngerteni awaku
Kurangi Ego mu adem ke atimu
Ojo mung gawe tatu

Opo rangelingi aku neng kene
Tok anggep opo?
Mung tuk anggep sepele
Cen bener kandane
Wong tulis kui anane mung dilarani

Gusti opo salahku
Opo kurangku saben dino marai mikir jeru
Mung masalah tresno aku raiso koyo wong liyo

Wes tak lakoni
Nganti eluh brebes mili nanging nyatane
Sing tok karepke malah tresno liyane
Ajur mumur ati iki remuk rasane

Wes bola bali koe mung dolanan ati
Pangapuraku sing tulus mung kanggo sliramu
Cukup wingi tak ikhlaske yen pancen takdire

(fok)

Editor : Monas Junior

Follow Whatsapp Channel iNews untuk update berita terbaru setiap hari! Follow
Lihat Berita Lainnya
iNews.id
iNews Network
Kami membuka kesempatan bagi Anda yang ingin menjadi pebisnis media melalui program iNews.id Network. Klik lebih lanjut